Retningslinjer for brug af ØSVN Hallen.

Velkommen til information om medlemskab af ØSVN Hallen.

Vi er glade for, at I vil være med til at støtte og bruge ØSVN hallen og vi håber I vil få mange sjove timer i hallen.

Her kommer et lille oprids af de vigtigste punkter.

Dørene kan åbnes fra kl. 4 – 23. Uden for disse tider, vil der være alarm tilsluttet. Vær opmærksom på, at hallen er videoovervåget. Brikken registrerer hvem der låser op og døren låser igen efter 3 sek. Der er ingen adgang til maskinfitness eller hold fitnesslokalet – det kræver medlemskab af ØSVN-IF, fitness afdeling.
Hallen må bruges til sportslige aktiviteter og leg (ingen fester og lign.) I skal selv rydde op efter jer, redskaber skal stilles på plads. Der findes kost/klud mv til afbenyttelse.

Kommer du i hallen og oplever at noget ikke er ok, kontaktes hallens personale eller en person fra bestyrelsen – mail@osvn-hallen.dk kan anvendes (tag gerne billeder til illustration) - en hurtig SMS med billeder på 6133 3970 er også velkommen.

Der er ikke eneret på hallen i disse timer – ønskes dette, skal du leje hallen. Det er kun medlemmer (husstanden), der må bruge hallen. Brikken må ikke videregives til anden bruger. Det er familiens ansvar, at brikken ikke bliver misbrugt.

Skulle du være så uheldig at miste din brik, kan der anmodes om en ny.

Hallen er din, min og vores, så vi sætter pris på at du behandler den og udstyret, som var du hjemme.

Hvornår kan I typisk bruge ØSVN Hallen?
Hallen er booket i det daglige fra 8 – 15 af skolen og ØSVN-IF fra ca. 15.30 – 23.00, se kalender på hallens hjemmeside.
Medlemmer kan frit bruge hallen i de timer, hvor skolen, ØSVN-IF eller andre bookninger ikke er der, primært weekender, helligdage og i ferietider.

Det er familiens ansvar, at brikken ikke bliver misbrugt.

Behandle hallen som var det din egen – for det er det!

Praktiske oplysninger.
Lyset tændes automatisk på halgulvet ved lyd og bevægelse
Der findes kost/klud mv til rådighed, hvis ”uheldet er ude”. Det er placeret i dommeromklædningen.

Share this Page