Retningslinjer for brug af ØSVN Hallen.

Dørene kan åbnes fra kl. 6 – 23. Uden for disse tider, vil der være alarm tilsluttet. Vær opmærksom på at hallen er videoovervåget hele tiden. Brikken registrerer hvem der låser op og låser igen efter 3 sek. Det er kun hallen der er frit tilgængelig, cafe´, ungeområde og omklædninger vil være aflåst.

Hallen må bruges til sportslige aktiviteter og leg (ingen fester og lign.) I skal selv rydde op efter jer, redskaber skal stilles på plads i redskabsrummet (der findes kost/klud mv i rengøringsrummet til fri afbenyttelse) Kommer du i hallen og oplever at noget ikke er ok, kontaktes halbestyrer Pia på 61 33 39 70 (tag evt. billeder)

Se betingelser for medlemsskab og leje her.

Der er ikke eneret på hallen i disse timer – ønskes dette skal du leje hallen. Det er kun medlemmer af hallen der må bruge hallen. Brikken må ikke videregives til anden bruger. Det er familiens ansvar at brikken ikke bliver misbrugt.

Skulle du være så uheldig at miste din brik, kan der købes en ny, depositum på 100,- kr. Hallen er din, min og vores, så vi sætter pris på at du behandler som var du hjemme.

For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jane Iversen via Telefon: 40 46 84 32 eller skriv en mail til mail@osvn-hallen.dk

Share this Page