Retningslinjer for brug af ØSVN Hallen.

Dørene kan åbnes fra kl. 4 – 23. Uden for disse tider, vil der være alarm tilsluttet. Vær opmærksom på at hallen er videoovervåget. Brikken registrerer hvem der låser op og låser døren igen efter 3 sek. Det er ikke kun hallen der er frit tilgængelig, cafe´-området vil typisk også være tilgængelige. Det er kun familiens husstand som har adgang.

Hallen må bruges til sportslige aktiviteter og leg (ingen fester og lign.) I skal selv rydde op efter jer, redskaber skal stilles på plads i redskabsrummet (der findes kost/klud mv til afbenyttelse) Kommer du i hallen og oplever at noget ikke er ok, kontaktes halbestyreren eller en person fra bestyrelsen – mail@osvn-hallen.dk kan anvendes (tag evt. billeder til illustration)

Se betingelser for medlemsskab og leje her.

Der er ikke eneret på hallen i disse timer – ønskes dette skal du leje hallen. Det er kun medlemmer af hallen (husstanden) der må bruge hallen. Brikken må ikke videregives til anden bruger. Det er familiens ansvar at brikken ikke bliver misbrugt.

Skulle du være så uheldig at miste din brik, kan du anmode om en ny. Hallen er din, min og vores, så vi sætter pris på at du behandler den og udstyret, som var du hjemme.

For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte halbestyreren i dagtimerne via telefon: 6133 3970 eller skriv en mail til mail@osvn-hallen.dk

Share this Page