AFLYST

 

Grundet manglende tilmeldinger ser vi os desværre nødsaget til at aflyse arrangementet. Der løbes dog stadig på frivillig initiativ fra ØSVN Hallen kl. 11:30 den 10 sep.

 

Oprindeligt opslag:

 

Lige rundt om hjørnet

Vær med til at støtte op om ØSVN-hallens udviklingsprojekt og meld dig og din familie til en løbe eller gå tur på en af vore ruter og få en masse hygge og sjove oplevelser oveni.

Distance i km (ca.) Pris i kr. Pr. Start kl.
21 /Halvmarathon 95 deltager 10:30
10 85 deltager 11:15
5 75 deltager 11:30
3 150 Familie 11:45

Online tilmelding findes ved at klikke HER mellem 1. juli og 1. september. (ved eftertilmelding på dagen vil priserne være +25 kr. (kontakt betaling + mobilepay)

På pladsen

Der vil være aktiviteter for børn og voksne både under og efter løbet, så selvom du ikke vil løbe, kan du stadig være med … når vi får alle aftaler på plads løfter vi sløret for aktiviteterne, som vil være rettet mod børn og barnlige sjæle. (nærmere program for dagen følger).

loeb2016-familie

Når løbet er færdigt, har vi fælles afslutning og der er sørget for, at I kan købe grillpølser og kølige drikkevarer til fordel for ØSVN-Hallens udviklingsprojekt.

Kort om selve løbet:

  • Deltagelse sker på eget ansvar og der løbes efter gældende færdselslove.
  • Omklædning og bad i hallen
  • Bagage opbevaring under løb
  • Der vil være vanddepoter hver ca. 5 km
  • Der vil være tidtagning på routerne (dog ikke familieløbet)
  • Medaljer og diplom til alle der gennemfører løbet

Særligt for 3 km routen:

Denne rute er tænkt, som en familietur/løb, som vil ske som en skattejagt med Woop-app. Dette betyder at der skal mindst være 1 voksen pr. familie og der skal medbringes smartphone med Woop-app installeret. Der vil ej heller være tidtagning på denne rute, da dette mere er tænkt, som en hygge tur hvor alle i familien skal kunne være med.

Da der er tale om en “skattejagt”, så holder vi også routen lidt hemmelig for at bevare spændingen ….

Ruter og rutekort:

Fælles for alle ruter er der vil blive en runde på sportspladsen for at få ruten til at passe så godt, som muligt. For Jer, der er så seje at vælge halvmarathon ruten, så vil I ca. halvvejs på ruten komme forbi ØSVN-Hallen, hvor vi er sikre på at venner, familie, naboer og andet godtfolk vil heppe for vildt på Jer inden I sendes ud på endnu runde på 10 km ruten.

5 km

5 km rute

10 km ruten (og halv marathon)

2016-06-22_22h38_20

 

Kontakt mail:  lob2016@osvn-hallen.dk

 

Share this Page