Facebook

Her er de seneste newsfeeds fra facebook. Husk at følge os og dele med naboen, familien og vennerne 🙂

5 days ago

ØSVN Hallen

HURRA!
ØSVN-Hallen har idag modtaget tilsagn fra Nordea-fonden om økonomisk støttet på 625.000 kr.
Med den støtte kommer projektet i overensstemmelse med budgetplanen og vi kan fastholde igangsætning af byggeriet den 30. september.
FANTASTISK!
Tusinde tak til Nordea-fonden.
...

View on Facebook

3 weeks ago

ØSVN Hallen
View on Facebook

1 month ago

ØSVN Hallen

ØSVN-IF arbejder på etablering af maskin-fitness 2021 ...

View on Facebook

2 months ago

ØSVN Hallen
View on Facebook

2 months ago

ØSVN Hallen

POP-UP Circle training uge 32! 💪🏻
Har du også brug for og lyst til at komme i for-form ovenpå sommerens slikken solskin 🌞🤪
Så har vi 2 POP-UP træninger klar til dig, det er helt gratis og kræver ingen tilmelding. Du skal bare selv medbringe trænings måtte.
Tirsdag 4. august kl. 17.00-18.00
Lørdag 8. august kl 9.00-10.00
I/ved ØSVN hallen

Nye hold med start uge 33-34 oprettes denne uge.
...

View on Facebook
 • Fællesspisning (10/28/2019) - OBS Fællesspisning d. 14. maj er aflyst pga COVID19 OBS Kunne det ikke være hyggeligt at spise sammen, bare engang imellem? Vi arrangerer 2 gange fællesspisning i denne sæson og håber I har lyst til at være med. Det bliver følgende datoer: Torsdag d. 27. feb. og 14. maj kl. 18. Der vil blive serveret dagens ret, menuen offentliggøres 2

  Read More
 • Fredagsbar (10/28/2019) - Kom til FREDAGS CAFÉ. Den 1. fredag i hver måned vil vi gerne starte en ”Fredags café” op.Er du til kaffe, vand eller øl – det er op til dig. Det er her vi skal mødes, bare for hyggens skyld og for at dyrke vores lokalområde og sammenhold. Det er i tidsrummet kl. 16 – 18, med opstart d. 1.

  Read More
 • Helhedsplan (7/26/2019) - ØSVN-hallens strategiprojekt fra 2018 med konsulentfirmaet Frejo & Steen ledte til en udviklingsplan og som en videre del af denne er i 2019 udarbejdet en helhedsplan for udvidelse af hallen og hallens udeområde. ØSVN-hallens bestyrelse har den 24. maj 2019 indsendt ansøgning til Vejle kommune med anmodning om støtte til at iværksætte første del hurtigst muligt. Projektets samlede sum for første

  Read More
 • Festivitas (6/14/2019) - Er du klar til årets fest?! Sæt X i kalenderen, for vi er ved at være klar med endnu et brag af en fest, lørdag d. 5. oktober 2019. Copynights kommer til at sørge for musikken – så tag din nabo under armen og kom til årets fest i VORES hal. Info om billetsalg følger her og på Facebook.
 • Indkaldelse til generalforsamling (2/9/2019) - Så er det ved at være tid til vores årlige generalforsamling. Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen, og kan sendes på mail til; mail@osvn-hallen.dk Du kan se indkaldelsen lige her.  
 • Sjov i Hallen (2/9/2019) - Så er der igen sjov i Hallen. Kom og vær med til en aktiv og hyggelig dag! Som noget nyt kan du denne gang forudbestille din mad – så slipper du for at stå i kø. Du kan hente bestillingssedlen lige her.
 • Halbal (2/9/2019) - Så er der Halbal! Kom til en festlig aften, med god musik i VORES hal. Caroline Quo Jam spiller op og Pia er klar med lækker mad. Billetterne købes i hallens Café.  
 • Brugerundersøgelse (11/8/2017) - Hjælp os med at forme fremtiden i VORES hal! Vi bor i et relativt lille lokalsamfund og konkurrencen om brugere er stadigt større, samtidig med at pengene bliver færre. Derfor har vi startet et samarbejde med konsulentvirksomheden ‘Frejo og Steen’. De skal hjælpe os med at skabe en handlingsplan for hvad fremtiden for VORES lokale hal skal byde på. I den

  Read More
 • Den verserende sag imellem ØSVN-Hallen og den forhenværende formand. (10/27/2017) - TIL BORGERE I LOKALSAMFUNDET OG BRUGERE AF ØSVN-HALLEN Status vedr. ØSVN-hallen I ØSVN-hallens bestyrelse ved vi, at der indenfor den næste uges tid kommer en artikel i VAF angående den verserende økonomiske sag og forhenværende formand. Artiklen indeholder oplysninger om, hvordan situationen er pt. i sagen. ØSVN-hallens bestyrelse fik, kort efter sagens start, mundkurv på af Vejle Kommune, i forhold

  Read More

 

Share this Page