Brugerundersøgelse

Anni Klein Follmann/ november 8, 2017/ Ikke kategoriseret

Hjælp os med at forme fremtiden i VORES hal!

Vi bor i et relativt lille lokalsamfund og konkurrencen om brugere er stadigt større, samtidig med at pengene bliver færre. Derfor har vi startet et samarbejde med konsulentvirksomheden ‘Frejo og Steen’. De skal hjælpe os med at skabe en handlingsplan for hvad fremtiden for VORES lokale hal skal byde på.

I den forbindelse har vi lavet en online brugerundersøgelse, der skal fortælle os hvad DU og alle andre brugere (og potentielle brugere) syntes at VORES hal skal kunne tilbyde

Deltag i vores brugerundersøgelse lige her!

Desuden inviterer vi ALLE borgere i sognet til en workshop, hvor vi skal gå lidt mere i dybden med fremtiden i VORES hal. Det betyder ikke noget om du er bruger af hallen eller ej, vi vil meget gerne høre din mening alligevel!

VORES hal er en hjørnesten i VORES lokalsamfund. Hjælp os med at bevare og udvikle den!

Du finder indbydelsen til workshop lige her!

Share this Post