Den verserende sag imellem ØSVN-Hallen og den forhenværende formand.

Anni Klein Follmann/ oktober 27, 2017/ Ikke kategoriseret

TIL BORGERE I LOKALSAMFUNDET OG BRUGERE AF ØSVN-HALLEN

Status vedr. ØSVN-hallen I ØSVN-hallens bestyrelse ved vi, at der indenfor den næste uges tid kommer en artikel i VAF angående den verserende økonomiske sag og forhenværende formand.

Artiklen indeholder oplysninger om, hvordan situationen er pt. i sagen. ØSVN-hallens bestyrelse fik, kort efter sagens start, mundkurv på af Vejle Kommune, i forhold til at kommentere på sagen offentligt. Først i uge 41 er bestyrelsen blevet informeret af Vejle Kommune om, at forvaltningen alligevel IKKE kan være behjælpelige med den juridiske udredning af sagen, da hallen er en selvejende institution og dermed et privat anliggende.

Dog holder Vejle Kommune ved deres ord om, at støtte ØSVN-hallen, med eventuelt lån/tilskud, som kan vise sig nødvendig når sagen er endeligt udredt. Det er vi naturligvis rigtig glade for. Dermed er det nu udelukkende Politiet, der udreder sagens omfang, som foreløbig beløber sig til kr. 350.000.

Det er i kraft af denne nye situation, hvor vi frit kan vælge at lave et talerør, at vi i bestyrelsen har besluttet, at gå ud med en status på situationen på vores fb-side og vores hjemmeside, så alle lokale borgere og brugere af hallen er informeret – også herfra.

Når vi ved mere i sagen, end det artiklen og vi her beskriver, oplyser vi herom. Presserende spørgsmål kan sendes på mail til Bo Sørensen, bestyrelsesmedlem: boks3003@gmail.com.

Trods denne meget ærgerlige sag, er udviklingen af ØSVN-hallen ikke gået i stå! Den frivillige bestyrelse og dens samarbejdspartnere arbejder fuldkraft fremad på dette, og ser frem til bruger/borgermødet d. 23. november i hallen.

Glæd jer til spændende forskønnelse af indgangspartiet, ny nøgleløsning til brugere og ØSVN-hallens generelle udviklingsprojekt, som DU kan få indflydelse på.

VI SES 23. NOVEMBER – invitation kommer inden længe.

Mvh. ØSVN-hallens bestyrelse.

Læs artiklen fra VAF lige her.

Share this Post